Beursbalie Rond

« Ga terug

De Beursbalie Rond staat in een handomdraai!

Dit presentatiesysteem bestaat uit drie onderdelen: een printbaan, een bodem- en een topblad. Deze zijn in een handomdraai met elkaar te verbinden door middel van magneetstrips en klitteband. Binnen 30 seconden heeft u een stijlvolle, mobiele balie om met uw klant te converseren of om een product te presenteren. De hardkunststof bodem- en topbladen zijn leverbaar in de uitvoeringen licht grijs en zwart en worden geleverd in een stevige draagtas.

De printbaan wordt op dezelfde manier geproduceerd als die van onze Pop-up presentatiewanden. Deze bestaat dus uit drie lagen die onder hoge druk en temperatuur verenigd worden. Een transportkoker zorgt ervoor dat de printbaan beschermd vervoerd kan worden. De diameter van de presentatiebalie is 50 cm, de hoogte van de desk is 95 cm.

Beursbalie Rond
→ Hardkunststof bodem- en topblad
→ Leverbaar in licht grijs of zwart.
→ Inclusief stevige canvas draagtas.
→ Balie staat binnen 30 seconden.
→ Full-colour printbaan, 3-laags opgebouwd.
→ Verschillende hoogtes mogelijk.
→ Transportkoker t.b.v. printbaan.
→ Licht van gewicht, 3 kg inclusief tas.

 

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server. Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Beursbalie Rond

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer balies

Met de Mobiele balie Textiel heeft u binnen een minuut een professionele balie staan. Uiterst mobiel en handzaam baliesysteem voor uw beurs of evenement.

MobieleBalieTextiel

Binnen enkele minuten beschikt u over een representieve balie die uw beursstand compleet maakt. Deze mobiele balie is eenvoudig op te zetten zonder gereedschap!

balie-popup-zilverblad

Maak onderscheid en creëer uw eigen mobiele balie, bepaal zelf de afmetingen en vormen met dit unieke mobiele displaysysteem. Zeer eenvoudig en snel op te zetten, ideaal voor in een beursstand. 3iD expo systems levert duurzame presentatiesystemen zoals balies. Maar ook voor een presentatiewand, beurswand, beurs stands, roll-up banners, perswand, mobiele standbouw, mobiele presentatiewanden, beursstands etc. kunt u bij ons terecht!

smartbalie

Door de “Twist” (draaibeweging) die het frame maakt staat de counter in een paar seconden.

TwistCounter_72dpi