Mobiele balie Pop-up

« Ga terug

Maak uw beursstand compleet met deze mobiele balie!

De werking van deze mobiele balie is geinspireerd door de Pop-up presentatiewanden, het aluminium frame is met hetzelfde gemak uit te vouwen. Evenals de pop-up beurswanden is deze presentatiedesk in drie stappen eenvoudig op te zetten:

  1. Trek het magnetische pop-up frame uit elkaar.
  2. Bevestig de magneetbars op het frame.
  3. Plaats de printbaan en de tafelbladen.


Binnen enkele minuten beschikt u over een representieve balie die uw beursstand compleet maakt. De counter wordt geleverd in een verrijdbare transporttas. De printbaan, die zoals een Pop-up beurswand uit drie lagen is opgebouwd, wordt vervoerd in een stevige transportkoker. Door leggers in het frame te plaatsen, wordt er een forse bergruimte gecreëerd. Hier kunt u uw folders, promotieartikelen, presentatiemateriaal, en andere beursartikelen opbergen. Met een breedte van 120 cm en een hoogte van 92 cm heeft uw een omvangrijke baliedisplay, uw presentatie zal zeker opvallen.

Mobiele balie Pop-up

→ Uitvouwbaar magnetisch frame.
→ Stevig, inklapbaar topblad.
→ Inclusief leggers t.b.v. bergruimte
→ Balie staat binnen enkele minuten.
→ Full-colour printbaan, 3-laags opgebouwd.
→ Breedte 120 cm, hoogte 92 cm.
→ Verrijdbare transporttas.
→ Stevige transportkoker t.b.v. printbaan.
→ Gewicht: 12,5 kg.

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server. Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Mobiele balie Pop-up

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer balies

Met de Mobiele balie Textiel heeft u binnen een minuut een professionele balie staan. Uiterst mobiel en handzaam baliesysteem voor uw beurs of evenement.

MobieleBalieTextiel

In een handomdraai een stijlvolle balie of presentatiezuil. Deze mobiele balies staan binnen enkele seconden.

BeursbalieRond

Maak onderscheid en creëer uw eigen mobiele balie, bepaal zelf de afmetingen en vormen met dit unieke mobiele displaysysteem. Zeer eenvoudig en snel op te zetten, ideaal voor in een beursstand. 3iD expo systems levert duurzame presentatiesystemen zoals balies. Maar ook voor een presentatiewand, beurswand, beurs stands, roll-up banners, perswand, mobiele standbouw, mobiele presentatiewanden, beursstands etc. kunt u bij ons terecht!

smartbalie

Door de “Twist” (draaibeweging) die het frame maakt staat de counter in een paar seconden.

TwistCounter_72dpi