404 »  » Twistcounter

TwistCounter

« Ga terugTwist Counter een balie/statafel dit het verschil maakt!

 

Dit presentatiesysteem bestaat uit drie onderdelen: het frame, panelen en een transporttas op wieltjes. Door de “Twist” (draaibeweging) die het frame maakt staat de counter in een paar seconden. De transparante of full-colour panelen zijn er eenvoudig tussen te klemmen. In een handomdraai staat uw stevige mobiele balie voor gebruik bij beurzen, product presenentaties, congressen enz.

De complete balie is licht van gewicht en verpakt in een trolley. Dat maakt het vervoer van deze counter zeer gemakkelijk. De balie heeft een zilverkleurig topblad en witte schapbladen. De full-colour panelen worden 3 laags heet gelamineerd. de diameter van de Twist Counter is 58 cm, de hoogte is 106 cm.

TwistCounter

→ Ronde balie
→ Licht gewicht en stabiel aluminium frame
→ Makkelijk te "twisten"
→ Zilver tafelblad en witte schapen
→ 6 panelen met eigen opdruk
→ Mooie combinatie met onze presentatie systemen
→ Top kwaliteit
→ Optioneel; Ipad houder met slot voor op het tafelblad

Hoogte; 106cm
Diameter; 58cm

Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Twist Counter

Stuur uw bestand eenvoudig met: 

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer balies

Met de Mobiele balie Textiel heeft u binnen een minuut een professionele balie staan. Uiterst mobiel en handzaam baliesysteem voor uw beurs of evenement.

MobieleBalieTextiel

Binnen enkele minuten beschikt u over een representieve balie die uw beursstand compleet maakt. Deze mobiele balie is eenvoudig op te zetten zonder gereedschap!

balie-popup-zilverblad

In een handomdraai een stijlvolle balie of presentatiezuil. Deze mobiele balies staan binnen enkele seconden.

BeursbalieRond

Maak onderscheid en creëer uw eigen mobiele balie, bepaal zelf de afmetingen en vormen met dit unieke mobiele displaysysteem. Zeer eenvoudig en snel op te zetten, ideaal voor in een beursstand. 3iD expo systems levert duurzame presentatiesystemen zoals balies. Maar ook voor een presentatiewand, beurswand, beurs stands, roll-up banners, perswand, mobiele standbouw, mobiele presentatiewanden, beursstands etc. kunt u bij ons terecht!

smartbalie
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56