Roll-up Banner DeLuxe

« Ga terug

Luxe rolbanner met een kleurrijke look!

Wilt u de impact van uw presentatie versterken? Kies voor de Roll-up DeLuxe iD. Een zeer stabiele rollup display met een kleurrijke uitstraling. Door gekleurde eindkappen te plaatsen op de rolcassette is uw presentatiedisplay in harmonie met uw huisstijl. De fraai ontworpen roll-up is zeer duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. De display wordt beschermd door een stevige nylondraagtas en is eenvoudig en compact te vervoeren. Ook in deze presentatiedisplay wordt het door ons ontwikkelde bannermateriaal gemonteerd. Met deze unieke en exclusieve banner komt u professioneel voor de dag en u gaat zeker uitblinken! Het materiaal van de roldisplays trekt niet krom, blijft 100% recht, reflecteert niet, heeft een zeer hoge witheid en een superfijne structuur. Het printresultaat is subliem, kleuren komen perfect tot hun recht. Met de Roll-up DeLuxe iD in combinatie met onze onderscheidende banner heeft u binnen een paar seconden een stijlvolle (beurs)presentatie staan! Topkwaliteit Roll Up Banners van 3id.com

 

Rolcasette

→ Luxe, zeer stabiele rolcasette.
→ Zweedse topkwaliteit.
→ Geschikt voor duurzaam gebruik.
→ Staat binnen enkele seconden.
→ Gekleurde eindkappen.
→ Inclusief luxe nylon draagtas.
→ Verschillende afmetingen leverbaar.
→ Optioneel: spotlight.
→ Levenslange garantie.
→ Licht van gewicht, 5 kg inclusief tas.

HR Banner

→ Indrukwekkend printresultaat.
→ Haarscherpe afbeeldingen.
→ Levensechte kleuren.
→ Trekt niet krom, blijft 100% recht.
→ Geen lichtreflectie.
→ Hoge witheid, superfijne structuur.
→ Rolt makkelijk de casette in.

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server. Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ 85 x 210 cm
→ 85 x 230 cm

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer banners

Zoekt u een duurzame en fraai ontworpen bannerdisplay? Dan is de Roll-up Design Banner van 3iD de bannerdisplay bij uitstek. Onderscheiden met de Red Dot Design Award, weet u zeker dut u een degelijke presentatiedisplay heeft aangeschaft. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit en zullen zeker opvallen in uw beursstand! Koppel deze rollup banners en creeer zo een forse presentatiewand.

design180

De Roll-up banner is uitgerust met een stevige aluminium rolcassette bedoeld voor presentatie op beurzen, winkels, showrooms en bedrijven. De Roll-up banner wordt soms ook Roll Banner of Pull Up banner genoemd. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit!

Roll-upBannerStandard

De economic Banner is de meest eenvoudige rolbanner in ons assortiment. Deze banner display is geschikt voor evenementen, winkel- en beursacties en promoties. Enkele toepassingen: bannerwand, rolbare display of poster, presentatiebanner, beursdisplay of goedkope roll-up.

Roll-upBannerEconomic
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56