Roll-up Banner Design

« Ga terug

Awardwinnende Roll-up banner!

Zoekt u een duurzame en fraai ontworpen bannerdisplay? Dan is de Roll-up Design banner van 3iD de bannerdisplay bij uitstek. Deze roll-up is onderscheiden met het befaamde Red Dot Design Award en van Zweedse topkwaliteit. Een beursdisplay waar u niet omheen kunt en jarenlang plezier van zult hebben. De rollup wordt vervoerd in een luxe, stevige nylon draagtas en is zeer compact. Een unieke eigenschap van deze rolbanner is dat deze koppelbaar is en dus zeer flexibel. Koppel enkele displaysystemen en creëer een presentatiewand van formaat. Ook deze bannerdisplay wordt voorzien van het door ons ontwikkelde HR banner. Op deze exclusieve banner kunnen wij een imponerend haarscherp printresultaat bereiken. Het materiaal trekt niet krom, blijft 100% recht, reflecteert niet, heeft een zeer hoge witheid en een superfijne structuur. De presentatie op de banner is tenslotte hetgeen waar de meeste ogen op gericht zullen worden! 

Rolcasette

→ Red Dot Design Award.
→ Zweedse topkwaliteit.
→ Geschikt voor duurzaam gebruik.
→ Staat binnen enkele seconden.
→ Koppelbaar.
→ Inclusief luxe nylon draagtas.
→ Verschillende afmetingen leverbaar.
     (zie aanlevering)
→ Optioneel: spotlight.
→ Levenslange garantie.
→ Licht van gewicht, 5 kg inclusief tas.

HR Banner

→ Indrukwekkend printresultaat.
→ Haarscherpe afbeeldingen.
→ Levensechte kleuren.
→ Trekt niet krom, blijft 100% recht.
→ Geen lichtreflectie.
→ Hoge witheid, superfijne structuur.
→ Rolt makkelijk de casette in.

 

 

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ 85 x 210 cm             → 125 x 210 cm
→ 85 x 230 cm             → 125 x 230 cm
→ 100 x 210 cm           → 150 x 210 cm
→ 100 x 230 cm           → 150 x 230 cm

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer banners

Een zeer stabiele rollup display met een kleurrijke uitstraling voor een stijlvolle presentatie! De bannerdisplay staat binnen enkele seconden! Ideaal op een beursstand als expobanner, beursbanner, rol banners, rolbanier, oprolbaar scherm, oprolbare banner, rollup banier, beursdisplay, roldisplay, mobiele standbouw, roll-up iD.

Roll-upBannerDeluxe

De Roll-up banner is uitgerust met een stevige aluminium rolcassette bedoeld voor presentatie op beurzen, winkels, showrooms en bedrijven. De Roll-up banner wordt soms ook Roll Banner of Pull Up banner genoemd. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit!

Roll-upBannerStandard

De economic Banner is de meest eenvoudige rolbanner in ons assortiment. Deze banner display is geschikt voor evenementen, winkel- en beursacties en promoties. Enkele toepassingen: bannerwand, rolbare display of poster, presentatiebanner, beursdisplay of goedkope roll-up.

Roll-upBannerEconomic