Roll-up Banner Economic

« Ga terug

Eenvoudige, handzame roll-up display.

De Roll-up Banner economic is de meest eenvoudige rollbanner in ons assortiment. Dit presentatiesysteem kan ingezet worden op evenementen, winkel- en beursacties of promoties en dergelijke. Een stevige nylon transporttas zorgt ervoor dat de rolbanieren compact en beschermd vervoerd worden. Door de banner uit de rolcassette te trekken en bovenaan te bevestigen staat de de bannerdisplay binnen enkele seconden. Het banner materiaal dat wij gebruiken voor de economic blijft 100% recht en wordt voorzien van een full colour UV print van zeer hoge kwaliteit. Deze rolbanner is leverbaar in de afmeting 85 x 200cm. 3Id voor topkwaliteit Roll-banners, beurswanden en displaysystemen.

Rolcassette

→ Eenvoudige aluminium rolcassette.
→ Staat binnen enkele seconden.
→ Inclusief dubbelgevoerde draagtas.
→ Afmeting: b. 85 cm x h. 200 cm
→ Optioneel: spotlight.
→ Licht van gewicht, 4 kg inclusief tas.

HR Banner

→ Indrukwekkend printresultaat.
→ Haarscherpe afbeeldingen.
→ Levensechte kleuren.
→ Trekt niet krom, blijft 100% recht.
→ Geen lichtreflectie.
→ Rolt makkelijk de casette in.

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ 85 x 200 cm

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer banners

Zoekt u een duurzame en fraai ontworpen bannerdisplay? Dan is de Roll-up Design Banner van 3iD de bannerdisplay bij uitstek. Onderscheiden met de Red Dot Design Award, weet u zeker dut u een degelijke presentatiedisplay heeft aangeschaft. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit en zullen zeker opvallen in uw beursstand! Koppel deze rollup banners en creeer zo een forse presentatiewand.

design180

Een zeer stabiele rollup display met een kleurrijke uitstraling voor een stijlvolle presentatie! De bannerdisplay staat binnen enkele seconden! Ideaal op een beursstand als expobanner, beursbanner, rol banners, rolbanier, oprolbaar scherm, oprolbare banner, rollup banier, beursdisplay, roldisplay, mobiele standbouw, roll-up iD.

Roll-upBannerDeluxe

De Roll-up banner is uitgerust met een stevige aluminium rolcassette bedoeld voor presentatie op beurzen, winkels, showrooms en bedrijven. De Roll-up banner wordt soms ook Roll Banner of Pull Up banner genoemd. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit!

Roll-upBannerStandard
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56