Roll-up Banner Standard

« Ga terug

Roll banner voor standaard gebruik!

De Roll-up banner standard is uitgerust met een stevige aluminium cassette bedoeld voor standaard gebruik op beurzen, showrooms, en bijvoorbeeld als bedrijfspresentatie. Het complete displaysysteem wordt compact en beschermd vervoerd in een dubbelgevoerde transporttas. Door de banner uit de cassette te trekken beschikt u binnen enkele seconden over een opvallende presentatiedisplay.

Uiteindelijk is het de presentatie op de banner waar het allemaal om draait, dit is waar alle ogen op gericht zijn. Hiervoor gebruiken wij een uniek eigen materiaal HR banner Premium. Op deze, door ons ontwikkelde, exclusieve roll banner kunnen wij een indrukwekkend printresultaat behalen. Het materiaal trekt niet krom, blijft 100% recht, reflecteerd niet, heeft een zeer hoge witheid en een superfijne structuur. 3Id het adres voor een top kwaliteit Roll Up Banner

Rolcasette

→ Standaard aluminium rolcassette.
→ Staat binnen enkele seconden.
→ Inclusief dubbelgevoerde draagtas.
→ Verschillende afmetingen leverbaar.
→ Optioneel: spotlight.
→ 3 jaar garantie.
→ Licht van gewicht, 4 kg inclusief tas.

HR Banner

→ Indrukwekkend printresultaat.
→ Haarscherpe afbeeldingen.
→ Levensechte kleuren.
→ Trekt niet krom, blijft 100% recht.
→ Geen lichtreflectie.
→ Hoge witheid, superfijne structuur.
→ Rolt makkelijk de casette in.

 

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor de inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ 85 x 200 cm
→ 85 x 220 cm
→ 120 x 200 cm
→ 120 x 220 cm

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer banners

Zoekt u een duurzame en fraai ontworpen bannerdisplay? Dan is de Roll-up Design Banner van 3iD de bannerdisplay bij uitstek. Onderscheiden met de Red Dot Design Award, weet u zeker dut u een degelijke presentatiedisplay heeft aangeschaft. De beursdisplays van 3iD zijn van topkwaliteit en zullen zeker opvallen in uw beursstand! Koppel deze rollup banners en creeer zo een forse presentatiewand.

design180

Een zeer stabiele rollup display met een kleurrijke uitstraling voor een stijlvolle presentatie! De bannerdisplay staat binnen enkele seconden! Ideaal op een beursstand als expobanner, beursbanner, rol banners, rolbanier, oprolbaar scherm, oprolbare banner, rollup banier, beursdisplay, roldisplay, mobiele standbouw, roll-up iD.

Roll-upBannerDeluxe

De economic Banner is de meest eenvoudige rolbanner in ons assortiment. Deze banner display is geschikt voor evenementen, winkel- en beursacties en promoties. Enkele toepassingen: bannerwand, rolbare display of poster, presentatiebanner, beursdisplay of goedkope roll-up.

Roll-upBannerEconomic