404 »  » Beachflag

Beachflag

« Ga terug

Beachflag, ideaal voor outdoor events!

Deze reclamevlaggen zijn ideaal voor buitengebruik, maar ook binnen zijn de beachflags uitstekend te gebruiken. Op beursstands zijn deze strandvlaggen steeds vaker te vinden. De presentatievlag is ontworpen om windkracht 5 te doorstaan, en kan 360° met de wind meedraaien. Dit mobiele vlaggensysteem heeft een totale hoogte van ca. 440 cm, uw presentatie zal dus letterlijk met kop en schouders boven de rest uitsteken. Een stevige transporttas wordt meegeleverd om de beachflag compact te vervoeren. De strandvlag wordt geleverd inclusief kruisvoet, dat zonodig verzwaard kan worden met een vulgewicht. Met een andere voet kunnen de strandvlaggen ook in de grond gestoken worden. Voor indoor toepassingen is er ook een kleinere variant leverbaar met een hoogte van 220 cm.

Beachflag

→ Hoogte: 440 cm of 220 cm.
→ Full-colour textielprint.
→ Beachflag is eenvoudig op te zetten.
→ Weerbestendig tot windkracht 5.
→ Incl. stevige transporttas.
→ Voor indoor- en outdoorgebruik.
→ Licht van gewicht.
→ Draait 360° met de wind mee.
→ Incl. kruisvoet met vulgewicht.
→ Kan ook de grond ingestoken worden.

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Beachflag 440

→ Beachflag 220


Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer outdoor

Met deze vlaggenmast van 500 cm hoog zal uw presentatie overal bovenuit steken en dus zeker de aandacht trekken. Snel en eenvoudig op te zetten! 3iD, de mobiele standbouw en presentatiesystemen specialist! Ook voor andere presentatiesystemen en beursdisplays kunt u bij ons terecht!

Mobiele-vlaggenmasten

In dit stoepbord kan aan de voor- en achterzijde een poster op A1 formaat geplaatst worden. Wissel posters snel door het handige kliksysteem. Stoepborden zijn ideaal voor buiten, maar voor binnen zijn ze ook geschikt! 3iD expo systems levert presentatiesystemen zoals mobiele presentatiewanden, full-colour beurswanden, beursstand, rollup banners, presentatiewand op maat, presentatiewand textiel, beurs stands, beurswandje. Alles voor uw beursstand!

brooks_outdoordisplay
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56