Mobiele vlaggenmast

« Ga terug

Mobiele vlaggenmast van 5 m hoog!

Met deze vlaggenmast zal uw presentatie overal bovenuit steken en dus zeker de aandacht trekken. Met een hoogte van 500 cm kunt u niet om dit mobiele vlaggensysteem heen. De uitschuifbare mast is van aluminium en zeer eenvoudig op te zetten.  De vlag zelf is van textiel en is 100 cm breed en 350 cm hoog. Door de kunststof voet te vullen met water of zand is de mobiele vlaggenmast zeer stabiel en geschikt voor buitengebruik. De reclamevlag is ook leverbaar met een totale hoogte van 400 cm.

Mobiele vlaggenmast

→ Hoogte: 400 cm of 500 cm.
→ Full-colour textielprint.
→ Uitschuifbare vlaggenmast.
→ Weerbestendig.
→ Incl. stevige transporttassen.
→ Voor indoor- en outdoorgebruik.
→ Licht van gewicht.
→ Incl. verzwaarbare voet.
→ Zeer stabiel.

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Vlaggenmast 400

→ Vlaggenmast 500

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer outdoor

Deze beachflags zijn ideaal voor buitengebruik, maar ook binnen zijn de strandvlaggen uitstekend te gebruiken. Op beursstands zijn deze strandvlaggen steeds vaker terug te vinden. 3iD, ook voor outdoor presentatiesystemen en beursdisplays!

beachflags

In dit stoepbord kan aan de voor- en achterzijde een poster op A1 formaat geplaatst worden. Wissel posters snel door het handige kliksysteem. Stoepborden zijn ideaal voor buiten, maar voor binnen zijn ze ook geschikt! 3iD expo systems levert presentatiesystemen zoals mobiele presentatiewanden, full-colour beurswanden, beursstand, rollup banners, presentatiewand op maat, presentatiewand textiel, beurs stands, beurswandje. Alles voor uw beursstand!

brooks_outdoordisplay
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56