Brochurehouder

« Ga terug

Een handige display voor uw folders!

Handige, uitvouwbare brochurehouder met 4 vakken voor folders op A4 formaat. De brochures kunnen tijdens opslag en transport in de het folderrek blijven zitten. Doordat de hardkunststof vakken doorzichtig zijn, blijven de folders volledig zichtbaar. De easy-fold brochurehouder van 3iD wordt geleverd in een stevige transporttas. Ideaal voor op beursstands, ook in showrooms en winkels is deze folderdisplay uitstekend te gebruiken.

Brochurehouder

→ Uitvouwbare folderhouder.
→ 4 vakken voor folders op A4 formaat.
→ Hardkunststof vakken zijn doorzichtig.
→ Incl. handige transporttas.
→ Folderrek staat binnen enkele seconden.
→ Licht van gewicht (3kg)
→ Hoogte folderdisplay: 156 cm (uitgevouwd)

Niet van toepassing.

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer overige
Folderrek_koffer

Indrukwekkende canvasprints, haarscherpe afbeeldingen, levensechte kleuren. Slecht een paar unieke eigenschappen van onze Canvasprints.

canvas

Deze robuuste monitorstandaard is geschikt voor monitoren tot 42 inch of 30 kg! Verwerk de monitorstandaard in een presentatiewand en uw presentatie zal gegarandeerd opvallen! De monitorstandaard is ideaal te gebruiken in een beursstand. 3iD expo systems levert alleen presentatiesystemen van hoge kwaliteit. Een presentatiewand, beurswand, beursstand, roll-up banners, beursdisplays, beurspresentatie, beurs achterwand koop je bij 3iD expo systems!

monitor-stand
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56