404 »  » Folderrek

Folderrek

« Ga terug

Luxe, flexibele folderdisplay!

Handige, uitvouwbaar folderrek met 4 vakken voor folders op A4 formaat. De brochures kunnen zowel op de voorkant als aan de achterkant geplaatst worden en blijven volledig zichtbaar. De brochurehouder van 3iD wordt geleverd in een luxe stevige transportkoffer van aluminium en is zeer compact te vervoeren. Ideaal voor op beursstands, ook in showrooms en winkels is deze folderdisplay uitstekend te gebruiken.

Folderrek

→ Uitvouwbare folderhouder.
→ 4 vakken voor folders op A4 formaat.
→ Brochures volledig zichtbaar.
→ Voor- en achterkant te gebruiken.
→ Incl. luxe koffer van aluminium.
→ Folderrek staat binnen enkele seconden.
→ Licht van gewicht (3kg)
→ Hoogte folderdisplay: 156 cm (uitgevouwd)

Niet van toepassing.

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer overige

Handige, uitvouwbare brochurehouder met 4 vakken voor folders op A4 formaat. Folders blijven volledig zichtbaar door doorzichtige vakken.

brochurehouder_001_bewerkt

Indrukwekkende canvasprints, haarscherpe afbeeldingen, levensechte kleuren. Slecht een paar unieke eigenschappen van onze Canvasprints.

canvas

Deze robuuste monitorstandaard is geschikt voor monitoren tot 42 inch of 30 kg! Verwerk de monitorstandaard in een presentatiewand en uw presentatie zal gegarandeerd opvallen! De monitorstandaard is ideaal te gebruiken in een beursstand. 3iD expo systems levert alleen presentatiesystemen van hoge kwaliteit. Een presentatiewand, beurswand, beursstand, roll-up banners, beursdisplays, beurspresentatie, beurs achterwand koop je bij 3iD expo systems!

monitor-stand
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56