Presentatiewand Design

« Ga terug

Awardwinnende beurswand!

Het uitklapbare frame van de Presentatiewand Design is onderscheiden met een Red Dot Design Award, er is dus geen reden om te twijfelen over de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. U zult versteld staan van de uitstraling en functionaliteit van deze fraai ontworpen beurswand. Tien uitvoeringen leverbaar, dus voor elke situatie een geschikte presentatiewand leverbaar. Bekijk hier een overzicht.

De mobiele Presentatiewand Design van 3iD® kan gebruikt worden als achterwand in een beursstand. Ook komt dit displaysysteem goed tot z'n recht als promotiewand, op open dagen, op seminars of congressen, in showrooms en winkels etc. De werking is hetzelfde als de presentatiewand Standard iD, in 3 eenvoudige stappen staat er een professionele presentatiedisplay.

Het belangrijkste zijn natuurlijk de printbanen van de magneetwand, deze krijgt de mogelijke klant als eerste te zien. Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis topkwaliteit printbanen te vervaardigen. Drie lagen worden onder hoge druk en temperatuur samenperst zodat er een solide eindresultaat wordt bereikt. Dit is de enige manier om printbanen van hoogwaardige kwaliteit te produceren zonder naden, oneffenheden en bobbels. De printbanen zijn op deze wijze makkelijker op de beurswand te plaatsen en zullen veel langer meegaan. De expowand wordt vervoerd in een verrijdbare transportkoffer, die tevens als balie kan dienen. Laat uw beurspresentatie professioneel overkomen met deze bijzondere beursdisplay.

Uitvouwbare frame:

→ Red Dot Design Award.
→ Rechte en gebogen modellen leverbaar:
     bekijk overzicht.
→ Aluminium frame van hoogwaardige kwaliteit.
→ Frame volledig magnetisch.
→ Geen breekbare klikverbindingen.
→ Eenvoudig op te zetten in enkele minuten.
→ Printbanen zelfpositionerend te plaatsen.
→ Strak en naadloos eindresultaat.
→ Licht van gewicht → Inclusief transportkoffer en 2x spotlight.
→ Transportkoffer te gebruiken als balie.

Printbanen:

→ Productie onder hoge druk en temperatuur.
→ Printbanen in drie lagen opgebouwd!!
→ Laag 1: Krasvast Deep Crystal laminaat.
→ Met vochtige doek schoon te maken.
→ Laag 2: Professionele fotofilm.
→ Hooggewaardeerd in de fotoindustrie.
→ Laag 3: Stoplight, hoge kwaliteit.
→ Houdt de banen lichtdicht en in vorm.
→ Haarscherpe full-colour UV prints.
→ Met 12 kleuren geprint, levensechte kleuren!
→ Geen oneffenheden of bobbels.

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer presentatiewanden

Een mobiele banner wand of beurswand van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling! Snel en eenvoudig een presentatiewand of banner wand voor een opvallende beursstand. Kortom het ideale mobiele presentatiesysteem! De banner wanden zijn te gebruiken als expowand, beurs achterwand, displaywand, reclamebord, standwand, vouwwand, pop-up wand, beursdisplay, presentatiesysteem of als reclamewand! Een topkwaliteit banner wand of presentatiewand vind je bij 3iD.com. Uw professionele banner wand of presentatiewand staat in slechts enkele minuten! Presentatiewanden en beurswanden.

Presentatiewand_Pop-up

Binnen enkele seconden beschikt u over een rechte presentatiewand of beurswand voor uw beursstand of bedrijfspresentatie! Snel en eenvoudig op te zetten en na afloop snel weer op te bergen. Deze pop up wand is ook ideaal als sponsorwand, reclamewand, perswand, fotowand, decorwand, expositiewand of promotiewand.

presentatiewand textiel

Een presentatiewand speciaal voor u gemaakt! Bepaal zelf de afmetingen en vormen van uw beurswand. Ook te gebruiken als scheidingswand, decorwand, fotowand, expowand, perswanden, sponsorwanden, presentatiesystemen of etalagewand.

PresentatiewandSmartWall
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56