Presentatiewand Smart Wall

« Ga terug

Een beurswand op maat!

Bepaal zelf de afmetingen en vormen van uw beurswand. Door een kwartslag te draaien koppelt u connectors/blokjes en profielen/staven (zie foto) aan elkaar en komt het frame van de beurswand tot stand. Aan één connector kunnen meerdere rechte en/of gebogen profielen verbonden worden, zodat nagenoeg alle vormen te creëeren zijn. Op het frame van dit ingenieuze exposysteem kunnen twee soorten beelddragers worden bevestigd: 1. Magnetische printbanen. 2. Textielprints, uit één stuk.
Dit modulaire displaysysteem is niet alleen ideaal als achterwand op een beursstand, ook als scheidingswanden, decorwanden of als etalagewand is het systeem zeer geschikt. De mogelijkheden zijn eindeloos, u zult zeker opvallen met uw excentrieke presentatiewand.

Instructiefilm Smart Wall:

Presentatiewand Smart Wall:

→ Bepaal zelf de afmetingen van uw beurswand.
→ Frame zeer eenvoudig in elkaar te zetten.
→ Zowel rechte als gebogen vormen mogelijk.
→ Keuze uit printbanen of textielprints.
→ Printbanen zelfpositionerend te plaatsen.
→ Full colour textielprints uit één stuk.
→ Beurswand bijzonder compact te vervoeren.
→ Inclusief verrijdbare transportkoffer(s)
→ Zeer geschikt op een beursstand.
→ Ook als scheidingswand te gebruiken.

 

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server. Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Smart Wall iD


Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer presentatiewanden

Een mobiele banner wand of beurswand van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling! Snel en eenvoudig een presentatiewand of banner wand voor een opvallende beursstand. Kortom het ideale mobiele presentatiesysteem! De banner wanden zijn te gebruiken als expowand, beurs achterwand, displaywand, reclamebord, standwand, vouwwand, pop-up wand, beursdisplay, presentatiesysteem of als reclamewand! Een topkwaliteit banner wand of presentatiewand vind je bij 3iD.com. Uw professionele banner wand of presentatiewand staat in slechts enkele minuten! Presentatiewanden en beurswanden.

Presentatiewand_Pop-up

Het uitklapbare frame van de Presentatiewand Design is onderscheiden met een Red Dot Design Award! Deze mobiele beurswand is razendsnel op te zetten. Mobiele presentatiewanden van 3iD® voor een kwalitatieve en professionele uitstraling. Deze presentatiewand is te gebruiken als beurswand, promotiewand, achterwand, parapluwand, spinwand, magneetwand, vouwwand, scheidingswand of als showroomdisplay.

presentatiewand design

Binnen enkele seconden beschikt u over een rechte presentatiewand of beurswand voor uw beursstand of bedrijfspresentatie! Snel en eenvoudig op te zetten en na afloop snel weer op te bergen. Deze pop up wand is ook ideaal als sponsorwand, reclamewand, perswand, fotowand, decorwand, expositiewand of promotiewand.

presentatiewand textiel
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56