Presentatiewand Textiel

« Ga terug

Razendsnel een forse beurswand!

De Presentatiewand Textiel is een rechte ''spinwand'' met ,net als de andere Pop-up varianten, een uitvouwbaar frame. Op het frame zit een doek gespannen door middel van klitteband. Bij het in- en uitvouwen van de beurswand kan het doek op het frame bevestigd blijven. Binnen enkele seconden heeft u dus een presentatiedisplay van formaat. De vouwwand is dus ook zeer snel weer ingeklapt en gereed om vervoerd te worden. Presentatiewand Textiel is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en wordt geleverd met een verrijdbare transporttas. Het doek uit één stuk is later eenvoudig door uzelf te vervangen. Dit exposysteem is ook ideaal te gebruiken als sponsorwand op bijvoorbeeld sportevenementen. Kom professioneel voor de dag met dit razendsnelle mobiele presentatiesysteem.

Presentatiewand Textiel

→ Uitvouwbaar "pop-up" frame
→ Breedte 227,5 cm of 300 cm
→ Binnen een paar seconden op te zetten
→ Razendsnel weer op te bergen
→ Textielprint blijft op frame tijdens transport
→ Strak eindresultaat.
→ Zeer licht van gewicht
→ Inclusief transportkoffer op wielen
→ Ideaal als beurswand of sponsorwand

 

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server.
Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Presentatiewand Textiel 3x3
    (b. 227,5 cm x h. 227,5 cm)
→ Presentatiewand Textiel 4x3
    (b. 300 cm x h. 227,5cm)
→ Presentatiewand Textiel 3x3 (incl. zijkanten)
    (b. 227,5 cm x h. 227,5 cm)
→ Presentatiewand Textiel 4x3 (incl. zijkanten)
    (b. 300 cm x h. 227,5cm)

Stuur uw bestand eenvoudig met:

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Product
 
Opmerkingen
* verplichte velden
 
Meer presentatiewanden

Een mobiele banner wand of beurswand van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling! Snel en eenvoudig een presentatiewand of banner wand voor een opvallende beursstand. Kortom het ideale mobiele presentatiesysteem! De banner wanden zijn te gebruiken als expowand, beurs achterwand, displaywand, reclamebord, standwand, vouwwand, pop-up wand, beursdisplay, presentatiesysteem of als reclamewand! Een topkwaliteit banner wand of presentatiewand vind je bij 3iD.com. Uw professionele banner wand of presentatiewand staat in slechts enkele minuten! Presentatiewanden en beurswanden.

Presentatiewand_Pop-up

Het uitklapbare frame van de Presentatiewand Design is onderscheiden met een Red Dot Design Award! Deze mobiele beurswand is razendsnel op te zetten. Mobiele presentatiewanden van 3iD® voor een kwalitatieve en professionele uitstraling. Deze presentatiewand is te gebruiken als beurswand, promotiewand, achterwand, parapluwand, spinwand, magneetwand, vouwwand, scheidingswand of als showroomdisplay.

presentatiewand design

Een presentatiewand speciaal voor u gemaakt! Bepaal zelf de afmetingen en vormen van uw beurswand. Ook te gebruiken als scheidingswand, decorwand, fotowand, expowand, perswanden, sponsorwanden, presentatiesystemen of etalagewand.

PresentatiewandSmartWall
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56