Bannerdisplays | Bannerdisplay

Bent u op zoek naar Bannerdisplays ?

Bannerdisplays van 3iD voor een professionele uitstraling!


Bannerdisplays voor een presentatie, evenement of beursstand?

Verschillende van onze bannerdisplays zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award, een toonaangevende designprijs. Door jarenlange ervaring hebben veel gerenommeerde bedrijven, zoals Philips Healthcare, gekozen voor 3iD als hoofdleverancier van mobiele bannerdisplays.

bannerdisplays ABN Amro

Hoogwaardige bannerdisplays.

Ervaring en vakmanschap! 3iD maakt gebruik van de meest recente technieken op het gebied van print. Hierdoor zullen uw bannerdisplays opvallen met haarscherpe afbeeldingen en levensechte kleuren. De bannerdisplay wordt uitgerust met een HR Banner premium. Door deze unieke bannerstof zullen uw bannerdisplays zeker uitblinken! De bannerdisplays trekken niet krom en blijven 100% recht! De combinatie van deze unieke bannerstof en de hoogwaardige rolcassettes maken de bannerdisplays zeer onderscheidend. Onze bannerdisplays behoren bij de top, wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze mobiele bannerdisplays!

              

Bekijk onze collectie bannerdisplays.

Bekijk onze collectie bannerdisplays online en vergeet niet bij referenties te kijken! Het is ook mogelijk onze showroom te bezoeken en de bannerdisplays in het ''echt'' te beoordelen. U zult versteld staan van de kwaliteit van onze bannerdisplays! Bannerdisplays van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling! Wij hebben zes verschillende bannerdisplays in ons assortiment.

Bannerdisplay Economic eenvoudige bannerdisplay
Bannerdisplay Standard standaard bannerdisplay
Bannerdisplay Design design-awardwinnende bannerdisplay
Bannerdisplay Deluxe luxe bannerdisplay met gekleurde eindkappen 

Wilt u direct meer informatie over onze bannerdisplays en andere presentatiesystemen ?

Bel met 3iD  0161 437156, onze adviseurs staan u graag te woord !

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Informatie over
Opmerkingen
* verplichte veldenE-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56