Beursdisplay | Beursdisplays

Mobiele beursdisplays van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling!


Snel en slim presenteren met een beursdisplay van 3iD!

beursdisplays balast nedam

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Informatie over
Opmerkingen
* verplichte velden
Het gebruik van een beursdisplay.

U wilt uw omzet verhogen of uw naamsbekendheid vergroten? Het gebruik van beursdisplays op een beurs of evenement helpt enorm. 3iD voorziet hierin: wij zijn gespecialiseerd in mobiele beursdisplays om u professioneel voor de dag te laten komen. Door colormanagement en kwaliteitscontrole zorgen wij ervoor dat elke beursdisplay perfect wordt uitgevoerd! Met beursdisplays van 3iD bent u verzekerd van een professionele uitstraling.

 

Onze beursdisplays

Iedere beursdisplay van 3iD biedt een hoog niveau aan gebruiksgemak en comfort.

 • compacte beursdisplays
  Alle onze beursdisplays kunnen eenvoudig worden opgeborgen in stevige transportkokers, -tassen of koffers voor een compact vervoer per auto, vliegtuig of openbaar vervoer.
 • eenvoudig te gebruiken
  Een volledig magnetisch aluminium pop-up frame van hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van onze mobiele beursdisplays. In een oogwenk klapt u het frame uit, waarna u de zelfpositionerende full-colour printbanen erop plaatst. Uw professionele beursdisplay staat in slechts enkele minuten.
 • licht van gewicht
  Wij maken gebruik van lichtgewicht beursdisplays. Zelfs de standaard presentatiewanden wegen compleet nog geen 30 kg! In elke beursdisplay worden zorgvuldig gekozen materialen verwerkt om het zo licht en sterk mogelijk te maken!
 • Beursdisplays op maat
  Met onze Presentatiewand Smart Wall kunt u een beursdisplay creëeren geheel naar uw wensen. Dankzij een ingenieus ontworpen frame bepaalt u zelf de afmetingen, vorm en materiaal voor de beursdisplay. De mogelijkheden zijn eindeloos, kortom een zeer flexibele beursdisplay!

Instructiefilm opbouwen Beursdisplay:

 

 

Topkwaliteit beursdisplays tegen een scherpe prijs

Presenteer u goed op een beurs. Wanneer u met 3iD in zee gaat, kiest u voor een eersteklas aanbieder van een breed assortiment hoogwaardige beursdisplays. Met een beursdisplay van 3iD bent u verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitstraling.

superieure producten …

Wij waarborgen een hoge kwaliteit door gebruik te maken van eigen materialen met unieke eigenschappen. Het door ons zelf ontwikkelde bannermateriaal voor de banner beursdisplays trekt niet krom en krult niet. Het is lichtdicht, reflecteert niet en geeft een haarscherp printresultaat. Onze full-colour prints voor de presentatiewanden onderscheiden zich in een markt met grote kwaliteitsverschillen door een hoogwaardig, duurzaam en egaal eindresultaat, zonder naden en andere oneffenheden. Deze topkwaliteit kan alleen bereikt worden door middel van een complex en specialistisch proces, dat wij tot in de finesses beheersen. Ook al onze beursdisplays zijn met veel zorg gekozen, waarbij gekeken hebben naar kwaliteit en functionaliteit.

… tegen een zeer scherpe prijs

Doordat wij veel van onze beursdisplays rechtstreeks inkopen en in eigen beheer bewerken, zijn wij in staat u een zeer scherpe prijs aan te bieden voor onze beursdisplays. Ook kunnen wij hierdoor de door u gekozen beursdisplay snel leveren! Een presentatiewand kunnen wij u al leveren binnen 6 werkdagen!

gewaardeerd door professionals

Verschillende van onze beursdisplays zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award, een toonaangevende designprijs. Door jarenlange ervaring hebben veel gerenommeerde bedrijven, zoals Philips Healthcare, gekozen voor 3iD als hoofdleverancier van mobiele beursdisplays. Bezoek onze showroom en overtuig uzelf!
philips beursdisplay

Een beursdisplay rondom bekijken.

Bekijk nu de beursdisplays van uw keuze rondom in een 3D-view! Wilt u uw eigen ontwerp toevoegen aan een van onze beursdisplays en in 3D bekijken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

beursdisplays NVM

Wilt u direct meer informatie over onze beursdisplays?

0161 - 43 71 56

onze adviseurs staan u graag te woord over de desbetreffende beursdisplays!

Informatie / offerteaanvraag?
 
Naam
Bedrijf
E-mail*
Telefoon*
Informatie over
Opmerkingen
* verplichte veldenEen beursdisplays van 3iD staat voor:

 • alleen topkwaliteit beursdisplays en prints
 • uitstekende service & advies over de beursdisplays
 • elke beursdisplay biedt een hoog niveau aan gebruiksgemak en comfort.
 • levenslange garantie op iedere beursdisplay
 • iedere beursdisplay kan snel geleverd worden
 • alles voor uw bedrijfspresentatie, beursstand, congres en evenement onder 1 dak
 • een beursdisplay van 3iD voor een professionele uitstraling!
E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56