Presentatiedisplays | Presentatie displays

Presentatiedisplays en presentatie displays

Presentatiedisplays van 3iD voor een succesvolle presentatie!


Topkwaliteit presentatie displays.

Het is heel belangrijk dat uw product op de juiste manier gepresenteerd wordt. Presentatiedisplays kunnen hierbij enorm helpen. De uitstraling van presentatiedisplays kunnen ervoor zorgen dat de potentiele klant niet doorloopt en u benaderd. Presentatiedisplays moeten er dus perfect uitzien, u wilt toch niet dat uw product op de verkeerde manier gepresenteerd wordt? 3iD expo systems zet de puntjes op de i, onze presentatiedisplays en de full-colour prints zijn van de hoogste kwaliteit. In een markt met veel kwaliteitsverschillen kunt uw bij ons topkwalteit presentatiedisplays vinden tegen scherpe prijzen.

               presentatiedisplays rijksoverheid

Presentatiedisplays op maat.

3iD is aanbieder van een breed assortiment hoogwaardige presentatiedisplays, sommige presentatie displays zijn zelfs onderscheiden met een Red Dot Award! Ook hebben wij presentatiedisplays in ons assortiment die geheel naar uw wensen gevormd kunnen worden. Met het unieke Smart System zijn complete beursstands tot 5 meter hoog te realiseren, maar ook presentatiedisplays zoals beurswanden en balies. Bepaal zelf de afmetingen en vorm van uw mobiele presentatiedisplays, alles is mogelijk.

presentatiedisplays op maat

 

Bekijk onze presentatie displays.

Bezoek onze portfolio en bekijk gerealiseerde projecten. Door jarenlange ervaring hebben veel gerenommeerde bedrijven, zoals Philips Healthcare, gekozen voor 3iD als wereldwijde leverancier van mobiele presentatiedisplays. Wilt u de presentatiedisplays graag in het ''echt'' zien? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak en bezoek onze showroom! Hier kunt u de kwaliteit van onze presentatie displays beoordelen onder genot van een kop verse koffie! Ook kunt u de presentatiedisplays online in een 3D view bekijken, vraag naar de mogelijkheden. Presentatie displays van 3iD voor een professionele uitstraling!

E-mail
info@3iD.com

Telefoon
0161 43 71 56