Beursinrichting | Standinrichting

//Beursinrichting | Standinrichting
Beursinrichting | Standinrichting2017-07-28T20:24:42+02:00

Standinrichting of beursinrichting van 3iD voor een kwalitatieve uitstraling!

Snel en eenvoudig een complete standinrichting of beursinrichting!

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

[recaptcha]

Een goede beursinrichting.

U wilt uw omzet verhogen of uw naamsbekendheid vergroten? Het gebruik van een goede standinrichting op een beurs of evenement helpt enorm. 3iD voorziet hierin: wij zijn gespecialiseerd in stand- en beursinrichting om u professioneel voor de dag te laten komen. Door colormanagement en kwaliteitscontrole zorgen wij ervoor dat elke standinrichting perfect wordt uitgevoerd! Een beursstand is op vele manieren in te richten. Neem contact op met 3iD en wij geven advies over de beursinrichting die het beste bij uw wensen past.

 Instructiefilm opbouwen pop up beursstand:

Topkwaliteit beursdisplays voor uw standinrichting.

Presenteer u goed op een beurs. Wanneer u met 3iD in zee gaat, kiest u voor een eersteklas aanbieder van een breed assortiment hoogwaardige beursdisplays voor uw standinrichting. Met een beursdisplay van 3iD in uw standinrichting bent u verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitstraling.

superieure producten …

Wij waarborgen een hoge kwaliteit door gebruik te maken van eigen materialen met unieke eigenschappen. Uw standinrichting zal zeker opvallen! Het door ons zelf ontwikkelde bannermateriaal voor de banner beursdisplays trekt niet krom en krult niet. Het is lichtdicht, reflecteert niet en geeft een haarscherp printresultaat. Onze full-colour prints voor de presentatiewanden onderscheiden zich in een markt met grote kwaliteitsverschillen door een hoogwaardig, duurzaam en egaal eindresultaat, zonder naden en andere oneffenheden. Deze topkwaliteit kan alleen bereikt worden door middel van een complex en specialistisch proces, dat wij tot in de finesses beheersen. Ook al onze beursdisplays voor in uw beursinrichting zijn met veel zorg gekozen, waarbij wij gekeken hebben naar kwaliteit en functionaliteit.

… tegen een zeer scherpe prijs

Doordat wij veel van onze displays voor de beursinrichting rechtstreeks inkopen en in eigen beheer bewerken, zijn wij in staat u een zeer scherpe prijs aan te bieden voor onze beursdisplays. Ook kunnen wij hierdoor de door u gekozen beursinrichting snel leveren! Een presentatiewand kunnen wij u al leveren binnen 6 werkdagen!

gewaardeerd door professionals

Verschillende van onze beursdisplays zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award, een toonaangevende designprijs. Door jarenlange ervaring hebben veel gerenommeerde bedrijven, zoals Philips Healthcare, gekozen voor 3iD als hoofdleverancier van mobiele standinrichting. Bezoek onze showroom en overtuig uzelf!

beursinrichting 3D bekijken.

Bekijk nu de beursinrichting van uw keuze rondom in een 3D-view! Wilt u uw eigen ontwerp toevoegen aan een van onze presentatiesystemen voor uw standinrichting en 3D bekijken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u direct meer informatie over onze standinrichting?

0161 – 43 71 56

onze adviseurs staan u graag te woord over de desbetreffende beursinrichting!

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

[recaptcha]