Popup wand | pop-up wanden

//Popup wand | pop-up wanden
Popup wand | pop-up wanden2017-07-28T20:00:45+01:00

Popup wand, pop-up wanden

Snel en eenvoudig een mobiele pop-up wand van formaat!

3iD expo systems voor een topkwaliteit Popup wand

 • Levertijd 3-6 werkdagen
 • Hoogste kwaliteit materialen
 • Scherp geprijsd
 • Gratis proefdruk
 • Levenslange garantie op het frame
 • Compact te vervoeren
 • Eenvoudig op te zetten
 • Lichtgewicht

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

[recaptcha]

Instructiefilm Popup wand opbouwen:

 

Popup wand Gebruik

Bent u op zoek naar een popup wand ? Een popup beurswand is niet alleen te gebruiken op een beurs. Ook bij andere evenementen is het belangrijk om uw bedrijf of organisatie goed te presenteren. De eerste indruk bepaald vaak of een bezoeker geprikkeld wordt om u te benaderen of door te lopen! Heel belangrijk dus dat uw beursstand er tot in de puntjes verzorgt uitziet. De kwaliteit van pop-up wanden wordt bepaald door het materiaal en de printkwaliteit. De popup wanden van 3iD® bieden een hoog niveau aan kwaliteit, gebruiksgemak en comfort! Wij zijn gespecialiseerd in mobiele pop-up wanden om u professioneel voor de dag te laten komen.

Popup wand als presentatiesyteem

Met de pop-up wand van 3iD® heeft snel en eenvoudig een presentatiesysteem van formaat. Deze popup wand, ook wel beurswand, magneetwand of presentatiewand genoemd, is ideaal te gebruiken in een beursstand of op exposities. Ook in showrooms, op seminars en congressen of als promotiewand, sponsorwand of perswand komt de pop-up wand tot z’n recht. Er is keuze uit 10 verschillende uitvoeringen, bekijk hier een overzicht. Deze pop-up wanden zijn onderling ook te koppelen, creëer zo binnen geringe tijd een complete en opvallende Pop-up Beursstand! De popup wanden worden vervoerd in een verrijdbare transportkoffer, die tevens als mobiele balie in uw pop-up beursstand kan dienen.

Werking Popup wanden

De werking is heel eenvoudig, in 3 stappen staat er een professionele pop-up of popup wand:

 1. Trek het magnetische Pop-up frame van de beurswand uit elkaar.
 2. Bevestig de magneetbars op het popup frame
 3. Plaats de zelfpositionerende magnetische printbanen op de magneetbars.

Frame van de pop-up wand

Het aluminium “pop-up” frame van de beurswand is van hoogwaardige kwaliteit en vormt de basis van onze pop-up wanden. Het uitvouwbare pop-up frame heeft geen kunststof klikverbindingen die kunnen breken, alles is volledig magnetisch! In een oogwenk klapt u het popup frame uit en plaats u de zelfpositionerende printbanen. Binnen enkele minuten staat er een opvallend, representieve pop-up wand. Op de volledig magnetische frames van de pop-up wanden zit een levenslange garantie!

Printbanen van de pop-up wand

Uiteindelijk zijn het de printbanen van de beurswand waar het allemaal om draait, dit is wat uw potentiële klant te zien krijgt! Door middel van een specialistisch proces, waarmee drie lagen onder hoge druk en temperatuur samengeperst worden, ontstaan de printbanen. Dit complexe en kostbare proces wordt vaak door beperkte kennis niet toegepast. Natuurlijk wel in ons productieproces, 3iD® zet de puntjes op de i. Dit is de enige werkwijze om hoogwaardige pop-up wanden te produceren zonder naden, oneffenheden en bobbels in de pop-up wand. Let hier dus goed op bij aanschaf van dergelijke pop-up beurswanden! Doordat we gebruik maken van dit proces zullen de printbanen van de pop-up wand veel langer meegaan en zijn deze makkelijker aan te brengen op het uitvouwbare pop-up frame van de beurswand.

Printers

Om de beste kwaliteit afdrukken te behalen maakt 3iD® gebruik van fotografische printers die individueel zijn gekalibreerd! Afbeeldingen worden haarscherp geprint en kleuren worden tot wel 100 jaar levensecht weergegeven! Bij 3iD® ontvangt u altijd eerst een gratis proefdruk, zodat u deze ter controle kunt beoordelen! Na uw goedkeuring gaan wij over tot definititieve productie van uw popup wand. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat! Met de popup beurswanden van 3iD bent u verzekerd van een kwalitatieve en professionele uitstraling!

Bekijk de pop-up wanden nu rondom!

Bekijk nu onze pop-up wanden en andere popup systemen rondom in een 3D-view! Wilt u uw eigen ontwerp toevoegen aan een van onze popupwanden of een ander popup displaysysteem in 3D bekijken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 Klik hier om deze 3D impressie rondom te bekijken.

3iD® levert topkwaliteit popup wanden en displaysystemen! Bekijk ons productaanbod, de referenties, voorbeelden en neem contact op voor een advies op maat!

Mobiele popup wanden van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling!

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

[recaptcha]