Rollbanners | Rolbanners

Rollbanners | Rolbanners2017-07-28T20:37:41+02:00

Rollbanners van 3iD voor een professionele presentatie!

Snel en slim presenteren met rolbanners!

Onze rollbanners trekken niet krom!

Uw bent van plan rollbanners aan te schaffen? Veel aanbieders gebruiken printmateriaal dat krult en rolbanners die krom trekken! Let hier dus goed op voordat u rollbanners besteld! Rolbanners van 3iD trekken niet krom en krullen niet! (zie foto →) Bezoek onze showroom en zie de verschillen tusen onze rolbanners en andere rollbanners!

Unieke bannerstof voor onze rolbanners!

Voor onze rollbanners gebruiken wij een zeer unieke bannerstof, HR Banner premium. Deze bannerstof zorgt ervoor dat de rollbanners niet krullen en krom trekken. Op deze bannerstof kunnen wij een indrukwekkend printresultaat behalen met speciale printers! Uw rolbanners zullen zeker uitblinken! Door deze bannerstof reflecteren de rollbanners niet en de rolbanners laten geen licht door! Wilt u een kwalitatieve uitstraling? Kies dan voor rolbanners van 3iD

Gebruik van rollbanners.

Mobiele rolbanners zijn zeer snel en eenvoudig te gebruiken. Binnen enkele seconden zet u de rollbanners op door de banner uit de rolcassette te trekken. Rolbanners zijn ideaal te gebruiken op beurzen, promoties, seminars, voorlichtingen etc.  De rollbanners worden vervoerd in stevige nylon transporttassen en zijn zeer compact te vervoeren! Snel en slim presenteren doe je met rolbanners van 3iD!

Assortiment rolbanners.

Wij hebben vier verschillende rolbanners in ons assortiment. Deze zijn zorgvuldig gekozen, er is gekeken naar eigenschappen, materiaal en vormgeving.

Rolbanner Economic, eenvoudige rollbanners
Rollbanners Standard, de meest gangbare rolbanners.
Rolbanner Design, awardwinnende rollbanners.
Rollbanners Deluxe, rolbanners met gekleurde eindkappen.

Rolbanners van 3iD voor een professionele uitstraling!

 

Rolbanners Airfrance/KLM

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

[recaptcha]